how to develop own website

GALLERIET
"EAST OF THE SUN"

Ligger kun to kilometer fra hovedveien til Nordkapp i det pittoreske fiskeværet Kamøyvær, har dette galleriet ingen faste åpningstider og er primært åpnet for utfluktsgrupper eller bussgrupper.

Kunstneren og hennes ansatte jobber ofte på dette stedet i sommersesongen (1. juni til 31. august). Hvis du tilfeldighvis tar den severdige avstikkeren til Kamøyvær mens de er der, er du selvfølgelig invitert til å komme for en introduksjon til Evas arbeid og ta en titt.

Adresse

Duksfjordveien 4

Kamøyvær


Telefon

+47 99 51 62 71


E-post

eva.schmutterer@evart.no

1. januar til 31. desember

Ingen vanlige åpningstider.

Åpent primært for Hurtigruten/Havila Kystruten/cruiseskip landutflykter

Vi ber turledere avtale et besøk på forhånd.

GALLERIET
"WEST OF THE MOON"

Vårt galleri i Honningsvåg ligger kun få minutters gange fra havna og Scandic Honningsvåg. Den praktiske beliggenheten gjør den ideell for besøkende med en travel sightseeing-plan. Dessuten er det åpent hele året.

Adresse

Storgata 4B

HonningsvågE-post

westofthemoon@evart.no

1. juni til 31. august*

Åpen daglig fra kl.11:00 til kl.16:30

Andre tider kun etter avtale.


1. september til 31. mai*

Åpen mandag til lørdag fra kl.11:00 til kl.15:00

Stengt på søndag.

*Åpeningstidene varierer i henhold til cruisskipanløp, veistenginger, festivaler og gruppereservasjoner.

Aktuelle åpningstider finner du på vår Facebook-side.


PRAKTISK INFORMASJON

Galleriet "East of the Sun"

Kamøyvær


Offentlig transport er frustrerende begrenset. Cruiseskippassasjerer som er interessert i å besøke dette galleriet bør spørre sin utfluktssjef om et alternativ som inkluderer Kamøyvær.


Fiskeværet vi kaller hjem er så lite at det bare tar en full buss for å nesten doble innbyggertallet. Det kan fort bli folksomt når cruiseskip anløper øya. Som et resultat er det tider hvor vi rett og slett ikke kan ta imot uanmedlte turgrupper. Vi ber turledere avtale et besøk på forhånd.


Enkeltpersoner som kommer på en mindre kaotisk dag vil nyte et uforglemmelig glimt av stille liv is fiskerlandsbyen. Avhengig av timeplanen hennes, kan du ha muligheten til å ha mer enn en kort prat med artisten.Galleriet "West of the Moon"

Honningsvåg


Ja, vi forstår at det ikke virker hyggelig å gå i dårlig vær (som for eksempel arktisk regn, intens vind eller snøvær) men galleriet ligger virkelig nær havnen. Turen vil være alt fra 120m til 220m, avhengig av kai. En spasertur fra baugen til akterenden av skipet ditt kan faktisk ta mye lengre tid.


Vi vet også at travle rutetider for bussturer kan gjøre det umulig for grupper å besøke galleriet i vanlig åpningstid. Turledere oppfordres likevel til å kontakte oss om besøk i galleriet utenom vanlige åpningstider.
VÅR GOOGLE-LISTESIDER

FØLG OSS